Силиконова гъба за табло и кори на вратите и други такива елементи, 45стотинки, идеална е просто, няма такава, мн по-добра от тези от по-няколко парици. За петна по тапицерията их провал с меглио обезмаслител, от ръб до ръб търкаш за да не остане петно, ако е мн замерсена цялата се пере, но мисля е по тънка цената, пък и всеки може да си я изпере безпроблемно!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почистване на Салона
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеДнес ходих до Бриколаж Люлин(уж някой бе казал че там го има),питах консултантите и на касата ама нуцки,даже не бяха чували-
--Кфо тфа тъттъл с костенурка само освежители имаме!!
--Глей тука ся имаме най-доброто на пазара
и ми сочи пак някакво с четка на някаква марка CarPlan за 12 пари,ми не го зех ,знам ли го кво е.Другите бяха само за Кожа та нищо не си взех.
Навръщане минах през Axm-auto да видя цената на десен горен носач ,че леко похлопва и видях при тях силикон за табло на Веко(или Беко не съм сигурен) та си взех че беше на добри пари ,обаче и те нямаха за тапицерия.
Та сега да ми кажете откъде със сигурност мога да си взема Търтъл ,че днес блъсках 20 км в задръстванията ей така за разходкатаа искам уикенда да я лъсна едно хубаво отвсякъде.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от leanlow Покажи съобщениеКолега наи -добре иди до някоя автомивка и поискаи да си купиш малко препарат за пране.Взимаш една хавлиена карпа за ръце примерно ,разреждаш препарата както ти кажат и запряташ ръкави..Успех!
Last edited by fred; d.m.y г., 09:25.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Взех си Търтъл Уокс от Метро-цена 10тина лева.
Вчера се прибрах по рано от работа и времето беше хубаво та реших да го пробвам на двете предни кори на алфата.
Напръсках обилно с пяна и изчакаш около 5 мин след което започнах да бърша с кърпа.Кърпата беше бяла и веднага потъмня,но когато се вгледаш това бяха власинки от самия салон.
В крайна сметка сега корите са доста по чисти и като цяло съм доволен от препарата,но ме притеснява това че останаха много власинки по кърпата.
Накой имал ли е подобен проблем.
Другото което ме интересува е какъв е ефекта на тоя търтъл върху пластмасите или свободно да си пръскам наредAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Е търкай по-леко, все пак власинките, които падат, са били явно на път, но принципно трябва да си търкаш с нормален натиск.
Колкото за пластмасите-за тоя препарат не знам, това е пяна в крайна сметка на базата на нещо перилно.Не че би имало кой знае каква вреда, може и да става, но може ако е по силен да поизбели пластмасите и да ги "изсуши"под влияние на разните химикали.
По добре ползвай препарат, който пише че става и за пластмаси и други части на купето.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПо добре ползвай препарат, който пише че става и за пластмаси и други части на купето.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Почистваш пластмасите с мокри кърпи, може и специализирани за целта, след това вземаш една-две гъби за обувки, неутрални със силикон в тях, струват 45 стотинки едната и минаваш на всякъде, става като ново, лъскаво, антистатично, чудесно просто.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПочистваш пластмасите с мокри кърпи, може и специализирани за целта, след това вземаш една-две гъби за обувки, неутрални със силикон в тях, струват 45 стотинки едната и минаваш на всякъде, става като ново, лъскаво, антистатично, чудесно просто.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
Comment